Rio Cosy dining

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

TASTE by 4 Seasons Rio Cosy dining

 

De Rio Cosy dining is een licht van kleurige dinining set, die je terras een zeer rijke uitstaling geeft. De complete Dining set bestaat uit 2 banken, een tafel en een hocker. De Rio Cosy dining heeft als voordeel dat hij hoger zit dan een loungeset. Hierdoor kan je naast lekker loungen, ook gemakkelijk aanschuiven en hier aan dineren. De tafel is daarbij voorzien van een gehard glasblad waardoor hij gemakkelijk af te nemen is met een doekje.

Alle onderdelen van de Rio Cosy zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor krijg je niet twee, maar 3 jaar garantie op je set. De onderdelen hebben allen een aluminium frame, waardoor deze niet roest en gemakkelijk te verplaatsen is. Om het aluminium frame, zit een kunststof wicker die zorgt voor de fraaie look. 

Op de bank liggen daarbij weersbestendige kussens. Dit houdt in dat de kussens na een regenbui enige tijd nodig hebben om op te drogen. Ons advies is dan ook, op het moment dat je geen gebruik maakt van de Rio Cosy dining, je de kussens droog moet wegleggen. Hiermee voorkom je, dat als je weer buiten wilt zitten, dat je met natte kussens zit. 

 

Levering

 

Op het moment dat je de keuze hebt gemaakt om de Rio Cosy aan te schaffen, of een onderdeel hiervan, dan bezorgen wij dat gratis bij je thuis. Voordat wij komen leveren, zullen wij contact met je opnemen wanneer wij komen. Mocht dit geen geschikt moment zijn, dan gaan we in overleg op zoek naar een alternatief. Dit kan zijn dat er geleverd kan worden bij de buren, of dat wij je aankoop in de tuin plaatsen. Op het moment dat je Rio Cosy onderdeel in de tuin wordt geplaatst, zullen wij hier een foto van nemen en dit met je delen. Op deze manier willen wij je dan op de hoogte stellen dat je pakket goed is aangekomen.

Is het ook mogelijk om je Rio Cosy ergens anders te leveren dan thuis? Ja, wij kunnen over de hele wereld leveren. Wij hebben contacten met leverancier die over de hele wereld kunnen bezorgen. Naast Nederland en Belgie, waar wij gratis leveren, maken wij dan een offerte op maat wat betreft transport naar een ander land. Wij zullen dit dan ook transparant met je delen en hier rekenen wij dan geen meer prijs voor. Zo kan je Rio Cosy dining overal op de wereld komen te staan.