Rio

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taste by 4 Seasons Rio

 

De Rio dining is een uiterst scherp geprijsde dining set van hoge kwaliteit. De Rio heeft een Roca weave gekleurde vlechtdraad wat zorgt voor een warm sfeer impressie aan je tuin of terras.De Rio is verkrijgbaar met een tafel inclusief glasplaat, een 2,5 zits bank, stoel en een hocker. Met deze onderdelen kan je een zeer sfeervolle dining set creëren die een meerwaarde geeft aan je terras.

De Rio onderdelen zijn allemaal gefabriceerd met een aluminium frame en heeft een kunststofdraad er om heen gevlochten. Hierdoor is de dining vrij van weersinvloeden en is het geen enkel probleem om het gehele jaar je set buiten te laten staan. Wat betreft de kussens is ons advies ons advies om nagebruik de kussens binnen te halen. De kussens kunnen een regenbui hebben, alleen duurt het lang voordat ze opgedroogd zijn.

 

Verzending

 

Als je er voor gekozen hebt om de Rio dining te bestellen, of een onderdeel hiervan, dan zullen wij dit gratis bij je thuis bezorgen. Wij hebben contacten met verschillende leveranciers en zodoende kunnen wij over de gehele wereld je bestelling laten bezorgen. Voor Nederland en België rekenen wij hier geen extra kosten voor. Mocht je jouw bestelling ergens anders op de wereld willen laten bezorgen, dan stellen wij een offerte op maat op en deze zullen wij dan ook transparant doorberekenen. 

Als de transporteur zijn planning rond heeft, zal hij je altijd op de hoogte stellen, wanneer hij langs komt. Zo kan je er rekening mee houden en zelf het pakket in ontvangst nemen. Mocht je niet in staat zijn om zelf je bestelling in ontvangst te nemen, dan is het ook mogelijk om je bestelling in de tuin te plaatsen of bij je buren of te leveren. Mocht je Rio bestelling in de tuin worden afgeleverd, dan maken wij hier een foto van en sturen wij dan aan jou door.