Fortaleza

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op voorraad
    Speciale prijs € 2.149,- Normale prijs € 2.499,-

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Taste by 4 Seasons Fortaleza

 

De Fortaleza is een modulaire dining met een Roca weave gekleurd wicker. Wat houdt modulaire in? Dit betekent dat je de dining set zo groot, of zo klein kan maken als dat je zelf wilt. Heb je een klein terras, dan kies je ervoor om geen Fortaleza center onderdelen erbij te bestellen. Zo houd je het terras knus en gezellig voor een klein gezelschap. 

Heb je over het algemeen meer mensen aan je tafel zitten, dan heb je de mogelijkheid om je Fortaleza set uit te bereiden tot bijvoorbeeld een U-set. Hierdoor kunnen er meer mensen plaatsnemen aan je buitenmeubel. Naast het voordeel van meer mensen rond je tafel plaatsen, is het uiteraard ook mogelijk om de onderdelen los te plaatsen. Zo kan je voor ieder een eigen zitplek creeeren.

 

De Fortaleza heeft een aluminium frame, met daar om heen wicker. Het voordeel van wicker en aluminium, is dat het weer hier geen invloed op heeft en zodoende kan je de set het gehele jaar buiten laten staan. Ons advies wat betreft de kussens, is om deze binnen te halen op het moment dat je geen gebruik maakt van de set. Mocht het zo zijn dat de kussens nat worden, dan is dit zeker geen ramp, alleen duurt het enige tijd voordat de kussens droog zijn. 

 

Waarom kiezen voor Taste by 4 Seasons

 

Taste by 4 Seasons lounge en diningsets kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Mocht het in het voorjaar al lekker weer zijn, dan hoef je niet met je Fortaleza set te sjouwen, want deze staat er nog van het jaar daarvoor. Dit zelfde geldt ook in oktober. Het komt steeds vaker voor dat de zomer lang door trekt en dat je in oktober nog heerlijk uit de wind buiten kan blijven zitten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de kussens te pakken en plaats te nemen op je Fortaleza set. Naast dat je de set buiten kan laten staan, haal je ook hoogwaardige tuinmeubelen in huis en geeft het een luxieuze uitstraling. Met de hoogwaardige kwaliteit heb je gegarandeerd jaren plezier van je tuinmeubel.

Hoogwaardige kwaliteit is waar wij voor staan met al onze producten die wij verkopen. Dit willen wij niet alleen duidelijk maken met woorden, maar ook met tastbare feiten. Zo krijg je op de Fortaleza set niet 2, maar 3 jaar garantie. Bij veel buitenmeubelen is de norm 2 jaar. Wij geven hierbij een extra jaar garantie, omdat wij weten wat wij leveren, namelijk kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets zijn waar je niet tevreden over bent, neem dan gerust contact met ons op en dan gaan wij opzoek naar oplossingen.