Cadiz

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op voorraad
    Speciale prijs € 2.149,- Normale prijs € 2.599,-

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Taste by 4 Seasons Cadiz 

 

In de Cadiz lijn heeft Taste by 4 Seasons een prachtige stoel, voetstoel en een ligbed. Met de Cadiz meubelen kan je heerlijk genieten op het terras. Het voordeel van deze stoelen is dat ze makkelijk erbij te halen zijn, op het moment dat de zon gaat schijnen. Door het gebruik van aluminium is de stoel zeer licht en onderhoudsvriendelijke. Een ander voordeel van de stoel, is dat hij eenvoudig is op te klappen en ook ideaal is mee te nemen op vakantie.

Met zijn industriële look zorgt de Cadiz ook voor een strakke, industriële en rijke uitstraling. De Cadiz is een aanwinst voor zowel op vakantie als voor in je tuin.

 

Service

 

Of je nu een Cadiz set haalt, of een ander artikel van Taste by 4 Seasons, bij ons staat service voorop. Mocht je vragen hebben over ons assortiment of informatie willen over de materialen die gebruikt zijn, in de meeste gevallen hebben wij daar antwoord op. Moeten wij je het antwoord schuldig blijven, dan gaan wij op onderzoek uit om het antwoord te achterhalen. Naast productinformatie, kan het ook zijn dat je vragen hebt over wanneer je Cadiz geleverd wordt. Ons doel is om je Cadiz binnen 5 werkdagen te leveren. Mocht je op een gewenste dag je set geleverd willen hebben, dan proberen wij hier rekening mee te houden.

 

Levering

 

Zoals eerder aangegeven staat service voorop. Een onderdeel hiervan is ook levering. Wij hebben contacten met verschillende leveranciers en zodoende kunnen wij over de hele wereld leveren. Onze grootste afzetmarkt is Nederland en België en hier leveren wij gratis. Wil jij je product verstuurd hebben naar Frankrijk, dan vragen wij hier een opmaat gemaakt offerte voor op. Deze zullen wij dan transparant aan je door berekenen.
Voordat wij langs komen met je bestelling zullen wij je op de hoogte stellen, wat het moment van leveren is. Zodoende kan je er voor zorgen dat je zelf je pakket in ontvangst kan nemen. Mocht het zo zijn, dat je niet in de gelegenheid bent om zelf je product in ontvangst te nemen, dan gaan wij opzoek naar oplossing. Zo kan het ook zijn, dat wij je product in de tuin plaatsen of dat wij het afleveren bij de buren. Als wij de zending in de tuin plaatsen, dan nemen wij hier een foto van en deze wordt dan naar je toegestuurd.