gratis verzending

Gratis verzending bieden wij aan op alle bestellingen boven de € 50,-. Hierbij bezorgen wij elke bestelling gratis bij u thuis of op elk ander willekeurig adres binnen Nederland en België. Ook is er de mogelijkheid om uw Taste by 4 Seasons tuinset buiten Nederland en België te bezorgen, maar dan komen hier wel op maat gemaakte transportkosten bij. 

Bezorgen buiten Nederland of België

Wilt u bijvoorbeeld graag uw taste by 4 Seasons loungeset in Frankrijk, Doetsland, Griekenland of Turkije laten bezorgen, dan is dit mogelijk. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een eigen transport bedrijf aan te dragen of wij kunnen dit transport voor u verzorgen. Hierbij benaderen wij 1 van onze partner transport bedrijven die internationaal transport verzorgen. Wij zullen u het transport voorleggen en bij een akkoord zetten wij alles in werking.

Bezorgen op 1 vaste dag

Bij onze vervoerder kunnen wij zorgen dat er op afspraak wordt bezorgt. Hierbij kan een vooraf afgesproken datum worden doorgegeven, wanneer er bezorgt gaat worden. Graag willen wij wel dat u dit tijdig doet, zodat ons vervoerdersbedrijf uw bestelling in een zo efficient mogelijke route kan inplannen. Af leveren op een specifieke tijd (bijvoorbeeld 13:00) is alleen mogelijk tegen een extra vergoeding. Aangezien er dan wordt afgeweken van de meest efficiente route.

Berichtgeving

Onze vervoerder neemt altijd, uiterlijk 1 dag voor levering contact met u op. In veel gevallen wordt u telefnisch benaderd om deze bezorg afspraak te bevestigen en vaak wordt dit nog ondersteunt met een e-mail.

Niet thuis voor ontvangst

Mocht onze chauffeur bij u thuis zijn om uw bestelling te bezorgen, maar u bent op dat moment even niet thuis, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze chauffeurs krijgen bij uw bestelling het telefoonnummer mee die heeft opgegeven bij uw bestelling. Onze chauffeur zal dan telefonisch contact met u opnemen, zodat er in overleg een oplossing kan plaatsvinden. Een oplossing kan zijn, dan hij het pakket bij de buren afgeeft, bij een ander adres in de buurt of dat hij het even achter het huis neerzet.

Bezorgen op een dakterras

Onze chuaffeurs zijn zeer behulpzaam en helpen u graag om uw bestelling even in de achtertuin te zetten of even in de schuur, echter zijn er door arbo en verzekering technische redenen beperkingen. Zo gaat onze chauffeur uw bestelling niet naar 3 hoog brengen of naar uw dak terras. Wilt u wel graag dat dit gebeurt, dan zijn hier oplossingen.

Wij maken regelmatig gebruik van verhuisliften om een loungeset of tuinset op een dakterras te plaatsen. Wij huren hier dan een extern bedrijf in die zo'n verhuislift heeft. Hiermee kunnen wij eenvoudig elke bestelling op elke hoogte bezorgen. Uiteraard ontvangt u eerst een prijsopgave van de extra kosten, waarna u een akkoord geeft of niet? Wanneer u akkoord geeft, dan pas zetten wij alles in werking.

Producten zelf ophalen

Enkele tuinsets hebben wij bij onze showroom aan de Amsterdamsestraatweg 7B te Naarden in voorraad staan. Wanneer u zelf uw bestelling wilt komen ophalen, dan kunnen wij hier een korting op geven. Doorgaans hanteren wij een korting van € 50,-. Informeer altijd voor u van plan bent om dit te doen of de tuinset die u wilt ophalen daadwerkelijk bij ons op dat moment in de showroom op voorraad is.

Overige vragen

Mocht u nog met vragen zitten die niet beantwoord zijn, neem dan even contact met ons op zodat wij verder kunnen helpen. U kunt uw vragen mailen naar info@loungeset.nl of voor kleine vragen even bellen naar 035-8200321.