3 jaar garantie

3 jaar garantie is bij ons de standaard op alle Taste by 4 Seasons tuinmeubelen. Of je nu kiest voor een loungeset of een teakhouten tuintafel, standaard krijg je van ons 3 jaar garantie.

3 jaar garantie

Taste by 4 Seasons is een zeer goed tuinmeubel met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Om dit te bewijzen geven wij 3 jaar garantie en dat is 1 jaar langer dan de wettelijke 2 jaar die wordt opgelegd vanuit de overheid. Taste by 4 seasons is 1 van de weinig merken die dit doet en dat bewijst wel goe goed de kwaliteit is die zij bieden.

Weerbestendige materialen

Taste by 4 Seasons is zeer zorgvuldig in het gebruik dan hun materialen. Zo gebruiken ze veel aluminium, wat niet kan roesten en bestaan veel tuinsets uit een gevlochten kunststof draad. Dit kunststof draad noemen ze wicker. Het voordeel is dat het bijna niet te onderscheiden is van Rotan en daarbij ook nog eens niet kan kan rotten of schimmelen. Hierdoor kan een tuinset of een loungeset van Taste by 4 Seasons het hele jaar buiten blijven staan.

Onderhoudsvriendelijk

Alle tuinmeubelen van TASTE zijn onderhoudsvriendelijk en vragen minimaal onderhoud. Zo hoef je de tuinset niet te beschermen tegen regen, aangezien er geen materialen worden gebruikt die vocht absorberen. Een uitzondering zijn de tuinmeubelen die zijn voorzien van teakhout. Deze meubelen vereisen wel enig onderhoud, waar wij je uitgebreid over kunnen informeren als je dat wilt. 

Onderhoudsmiddelen

Wil je toch een beetje aandacht geven aan je tuinmeubelen, dan bieden wij ook onderhoudsmiddelen aan. Deze onderhoudsmiddelen vind je bij onderhoudsmiddelen op de homepage. Deze middelen zorgen ervoor dat je tuinsets er langer als nieuw uitblijven zien en kunnen ook de levensduur verlengen. Wij geven ook altijd als advies om een beschermhoes te gebruiken.